Ufuk bey  merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun.Bypass hikayenizin olması ve göz bulgularının düzelmiş olması bizekesin olmamakla birlikte  şah damarına bağlı bir pıhtı düşündürür.Bunun için önce doppler ,ardından ct anjio yeterli olmaz ise klasik anjio yapılması gerekir.Bu tür hastalar da son yıllarda ki yaklaşım TİA dediğimiz geçici atakları takiben en geç 15 gün mümkünse 1 hafta içerisinde şah damarına müdahele edilmesi yönündedir.Ayrıntılı bilgiye sayfamdaki şah damarı başlığından ulaşabilirsiniz.Geçmiş olsun

CategorySoru-Cevap
Write a comment:

*

Your email address will not be published.